Udskiftning af vinduer i Horsens og resten af Midtjylland

​Trækker det på grund af dårligt isolerede vinduer? Eller trænger vinduerne og dørene til en kærlig hånd som følge af slid? Tømrerfirmaet Horsens ApS kan være behjælpelige uanset opgavetype. Vi udfører nemlig udskiftning af vinduer i høj kvalitet. ​Mange ældre huse har med tiden fået sat nye vinduespartier i, som ikke passer med den oprindelige arkitektoniske stil. Vi kan vejlede dig, så dine nye vinduer og døre kommer til at passe ind, og så du får en flot arkitektonisk helhed.

Unikke resultater ved udskiftning af vinduer

Tømrerfirmaet Horsens ApS hjælper dig med at få løst opgaven, så du får et resultat, du kan glæde dig over, og som du kan være stolt af at vise frem. Vi arbejder med både hænder og sjæl, og derfor er det vigtigt for os, at du som kunde bliver tilfreds med vores arbejde indenfor vinduer og døre, og at det lever op til dine forventninger ved blandt andet udskiftning af vinduer.

​Vi samarbejder med en række af landets førende vinduesproducenter og kan derfor yde rådgivning inden for alle vinduestyper - herunder træ og træ/alu.

Fokus på energioptimering

I arbejdet med vinduer og døre har vi selvfølgelig også stort fokus på energioptimering. Ved udskiftning af vinduer kan der ofte være rigtig mange penge at spare på varmeregningen. Vi kommer gerne ud til dig og ser på mulighederne.

​Kontakt os allerede i dag på telefon 22 82 24 12, så vi kan tage en snak om dit forestående projekt.

Ønsker du at blive ringet op?

bubblemedia