​Tilbygning & Ombygning i Horsens - Skal boligen udvides?

​En tilbygning kan være en god løsning for dig, der stadig ønsker at blive boende i huset, men som har brug for flere kvadratmeter.

​Det kan eksempelvis dreje sig om et ekstra børneværelse, et arbejdsrum, en carport eller en ny vinkel, der skal tilføres bygningen. Tag en snak med os om din forestående tilbygning og lad dig inspirere af vores mange ideer inden for om- og tilbygning.

​Ombygning og tilbygning - Vi tænker kreativt

Vi er vant til at tænke kreativt og har som regel flere forskellige løsningsforslag til byggeriet. Sammen med dig finder vi ud af, hvad der bedst passer til din stil og til bygningens arkitektur.

​Vi står gerne for hele om- eller tilbygningen, hvor vi tager kontakten til andre relevante faggrupper og samler trådene samt koordinerer fra A til Z.

Til aftalt tid og pris i Horsens & omegn

Lad os om det store overblik, så du ikke skal bekymre dig om overholdelse af tidsplaner, valg af materialer og kommunikation mellem alle de involverede parter.

​Når du vælger Tømrerfirmaet Horsens ApS som samarbejdspartner, kan du være sikker på, at vi leverer det aftalte arbejde til den aftalte tid og pris. ​Vi er først tilfredse, når du er!

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 82 24 12.

Ønsker du at blive ringet op?

bubblemedia