Tagrenovering og tagarbejde hos professionelle

Synes du, at dit tag er blevet for slidt og trænger til tagrenovering, eller skal der helt nyt tag på huset? Så tag os med på råd. I kraft af vores store erfaring inden for tagarbejde kan vi være behjælpelig fra start til slut.

Da vi har været mange år i branchen, ved vi hvor vigtigt det er, at dit tag bliver plejet og behandlet med jævne mellemrum. Vind og vejr sætter sit præg, og det efterlader spor på taget. Derfor kommer vi gerne ud og sørger for, at eventuelle småskader ikke udvikler sig til store problemer.

Få tagrenovering i alle størrelser

Vi håndterer alt fra tegl til betontagsten, tagpap og eternittag. Fra demontering af eksisterende tag til oplægning af undertag og lægter samt montering af nyt tag og efterisolering. Vi er blandt de bedste når der er tale om tagrenovering.

​Hos Tømrerfirmaet Horsens ApS er vi derudover glade for at kunne tilbyde vores kompetence som uddannet bygningskonstruktør. Det betyder, at vi kan hjælpe med valg af tagtype- og konstruktion samt vejledning omkring korrekt udførelse af tagarbejdet.

​Vi tilbyder selvfølgelig rådgivning lige fra opstartsfasen, så både du og vi er sikre på, at projektet får den bedst mulige start. Hos Tømrerfirmaet Horsens ApS får du den bedste vejledning.

Skal matche stilen

Vi har udført mange forskellige tagprojekter og har derfor flair for at se, hvad der passer til bygningens stil. Ved renoveringer er det især vigtigt, at det nye tag matcher bygningens arkitektur.

​Tag os med på råd tidligt i processen og benyt dig af vores faglige ekspertise. Vores erfaring siger os, at det giver det bedst mulige resultat.

Tømrerfirmaet Horsens ApS giver altid gerne et uforpligtende tilbud på tagrenovering.
Kontakt os på telefon 22 82 24 12 eller skriv til os her for at høre mere.

Ønsker du at blive ringet op?

bubblemedia