Nybyg og renovering

Går du med byggetanker, kan Tømrerfirmaet Horsens ApS realisere dine ideer. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed – både når det gælder et køkken, der skal laves om, et tag, der skal renoveres, eller et helt hus, der trænger til en kærlig hånd.

​Tømrerfirmaet Horsens ApS har stor erfaring inden for hovedentrepriser, hvor vi kan hjælpe i alle dele af processen. Vi står til rådighed med rådgivning og er behjælpelig lige fra første møde til første streg og færdigt byggeri.

​Vi hjælper også gerne med papirerne til byggetilladelsen. Stil os en opgave, og vi løser den. Naturligvis i god dialog og i samråd med dig.

​Vi er tovholder

Ved hovedentrepriser er vi tovholdere på projektet og sørger for, at alt forløber, som det skal, fra start til slut. Vi tager kontakten til vores kompetente og erfarne samarbejdspartnere, der tæller alt fra murere til elektrikere, VVS-installatører og blikkenslagere.

​På den måde kan du koncentrere dig om alle de andre vigtige ting i dagligdagen og kan blot glæde dig til at se det færdige resultat.

Kvaliteten i centrum

I vores arbejde er fokus altid på kvalitet, da vi ønsker at levere en løsning, som du kan glæde sig over både nu og i mange år frem.​

​Lad Tømrerfirmaet Horsens ApS klare opgaven – kontakt os på telefon 22 82 24 12.

Ønsker du at blive ringet op?

bubblemedia