Profil

Når du vælger Tømrerfirmaet Horsens ApS som samarbejdspartner, kan du være sikker på en kvalitetsløsning. ​Gennem årene har vi betjent store erhvervskunder såvel som private husejere.

Vi har stået for alle former for nybyggeri og renovering – fra de store og komplicerede opgaver til de små og enkle. ​I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder.

Manden bag

Bag virksomheden står Jesper Grubbe Møller, som har mange års erfaring i branchen. Jesper Grubbe Møller blev uddannet tømrer i 1995 og arbejdede som tømrersvend, indtil han påbegyndte uddannelsen som bygningskonstruktør.

Efter at han i 2001 blev færdiguddannet, arbejdede han i otte år som byggeleder i et større dansk ingeniørfirma.

I 2009 grundlagde han Tømrerfirmaet Horsens ApS, hvor han i dag stadig står for den daglige drift. Sammen med sine kompetente ansatte sørger han hver dag for, at virksomhedens mange kunder får leveret løsninger, som lever op til deres ønsker og behov.

Fokus er altid på kundernes tilfredshed, god service og på at levere aftalt arbejde til aftalt pris.

Byggeteknisk indsigt

Firmaet beskæftiger i dag tre tømrere, som alle har været mere end 10 år i faget samt en lærling.

I kraft af vores mangeårige erfaring og uddannelsesmæssige baggrund besidder vi stor byggeteknisk indsigt og kan dermed rådgive om og løse alle opgavetyper.

Kontakt os på telefon 22 82 24 12, hvis du ønsker at høre mere.

Ønsker du at blive ringet op?

bubblemedia